BSV de Binnenvree
Nieuws en meer
Agenda
verjaardagen
Foto album
verslagen
Ga naar het gastenboek
Lidworden
Contact gegevens
roosters oud papier e.d.
Ons archief
Linken
activiteiten
opgave formulier
Renovatie
verhuur
activiteiten

Activiteiten.

Kaart Dart avond


Op vrijdag 25 mei om 20.00 uur is het de laatste kaart dart avond voor de zomerstop van de BSV.

Komt u ook gezellig!! De kosten zijn € 2,50 p.p. incl. een kopje koffie of thee voor onze leden en de niet leden betalen € 2,50 meer.


Jeugd speldag


Op zaterdag 2 juni vanaf 14.00 uur gaan wij weer met de spelletjes van start. Wij hopen natuurlijk op mooi weer. De spelletjes zijn voor onze jeugd leden van 1 t/m 15 jaar. In elke leeftijdscategorie zijn leuke prijzen te winnen voor de kinderen die lid zijn van de BSV de Binnenvree.


Tussen 18.00 en 18.30 uur kunt u starten met de fietstocht van zo'n 20 kilometer. De tocht voert u langs mooie wegen, zeker ook voor de kinderen goed te doen, wel moeten ze tot 14 jaar onder begeleiding van een volwassenen meefietsen. Wij hopen dat u wederom in grote getale mee gaat doen aan deze mooie dag. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden.


Marathondag


Ter afsluiting van het kaartseizoen houden wij op zaterdag 9 juni een marathondag. Aanvang om 10.30 uur, de zaal is open vanaf 10.00 uur. De prijsuitreiking is om 17.30 uur. De kosten zijn € 5,00 en hiervoor krijgt en een lekkere kop soep met een broodje tussen de middag.

Wat kunt u allemaal doen op deze dag: Jokeren, klaverjassen, darten of sjoelen.


Wij strijden natuurlijk voor prachtige en lekkere vleesschotels.

Komt allen!! U kunt zich opgeven in het clubgebouw, gelieve voor 3 juni.

  

Pagina 3