BSV de Binnenvree
Nieuws en meer
Agenda
verjaardagen
Foto album
verslagen
Ga naar het gastenboek
Lidworden
Contact gegevens
roosters oud papier e.d.
Ons archief
Linken
activiteiten
opgave formulier
darten

Verslag jeugdspeldag 2014


Zaterdag 31 mei werd op de Binnenvree de Jeugdspeldag gehouden. Een dag die bekent staat als gezelligheid, spelletjes in de buitenlucht, traktaties, en een fietstocht van 20 kilometer.

Ruim 50 kinderen vonden de weg naar de speeltuin. Ze konden in verschillende leeftijd categorieën deelnemen aan de spelletjes. Oa. Spijker slaan, spijkerbroek hangen, waterballon gooien naar een echt persoon. Voor de kleintjes  één jaar t/m vijf, werden blokjes gestapeld, schat zoeken in de zandbak. Mooi was de belangstelling van de vele ouders.

In de leeftijd van 2 en 3 jaar werden eerste Thijmen Blaauw en Annelie Kluitenberg, tweede werd Lars Hovenkamp en derde werd Nigel Velema.

4 en 5 jaar werden eerste Tim Dekker en Naomie van Blanken, tweede werd Nick Lubberinkhof, derde Kenan Arkes.

6 en 7 jaar: eerste Tara Kampherbeek en Wesley van Blanken, tweede werden, Emma en Sverre en de derde plek was hier voor Esmee Klasen.

8 en 9 jaar: de eerste plek was voor Esmee en Joey Muis, tweede werd, Floor van de Weide en Damian Snippe en als laatste eindigde hier Maud Jansen.

10 en 11 en 12 jarigen. Hier werden eerste, Shannon Smit en Jaimy Hendriks, tweede Michelle Smit en Senna Smit en als derde eindigden Chloe en Sem Jansen.

Er was voor elk kind een traktatie. Nadien konden de kinderen zich uitleven op de springkussens.

Tegen 18.30 uur werd het tijd om op de fiets te stappen, en dat deden ruim 25 personen groot en klein. Een mooie tocht door de Krim en omgeving. De deelnemers kregen onderweg enkele opdrachten cq. rebussen te verwerken. Hier werd eerste Familie Koezen, tweede fam. Dijkhuizen en Hovenkamp en derde werd de groep Lunenborg Kruk Truus en Willy.

Men bleef nog enige tijd nazitten om, ook het Nederlands elftal nog wat aan te moedigen, na een prachtige voldane dag ging men tevreden naar huis. De Buurt en speeltuinvereniging kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

  

Klik hier voor nog meer foto's van de jeugdspeldag