BSV de Binnenvree
Nieuws en meer
Agenda
verjaardagen
Foto album
verslagen
Ga naar het gastenboek
Lidworden
Contact gegevens
roosters oud papier e.d.
Ons archief
Linken
activiteiten
opgave formulier
kano varen

Verslag kanovaren 2013.

Zaterdag 17 augustus ’13 was het weer zover. Rond half 10 vertrokken we met 14 man naar Zwinderen om een leuke en gezellige kanotocht te houden. 2 van mijn vriendinnen en ik deden dit jaar voor het eerst mee en het was inderdaad heel erg leuk en gezellig, we hebben heel erg veel gelachen onderweg!

Eerst begon het al met Richard en Michel, zij lagen nog geen 5 seconden in het water of ze waren al omgevallen. Toen iedereen in het water lag gingen we van start, iedereen schoot vooruit behalve wij, wij gingen van het ene bosje naar het andere bosje of we draaiden rondjes.


Op een gegeven hadden we de slag te pakken maar dan wel achterstevoren, zo hebben wij dus onze eerste 3 kilometer gekano’t. Vlak voor de eerste sluis kwamen Eddie, Jeroen en Gerwin ons tegemoet kanoën omdat we een beetje sloom waren, Maar we zijn er gekomen met heel veel gelach. Toen we daar aankwamen zijn we maar meteen weer weggegaan zodat ze niet zolang op ons moesten wachten, Misschien was dit niet zo’n goed plan.


Heel even gingen we weer goed tot dat we weer gewoon vooruit gingen kanoën en zo een prikkelbosje in gingen en daar onze kano omsloeg. We kwamen allemaal weer boven water en belandde in een slappe lach omdat we de kano niet meer goed op het water kregen. Na 20 minuten zaten we dan eindelijk weer in de kano (iedereen was ons allang weer voorbij) dus daar konden we weer, we hadden allemaal 1 keer geroeid en daar lagen we weer in het water met de slappe lach. Na 3 keer achter elkaar in het water te zijn gevallen waren we weer goed bezig en kwamen we aan bij de pauze plek, als laatste. Daar hebben we allemaal een lekker kopje soep en een broodje gekregen. Na de pauze zijn wij weer als eerste weggegaan en dit keer ging het bij ons helemaal goed terwijl er zelfs vissers zaten, we kwamen zelfs als eerste aan bij de tweede sluis. Hier hebben wij heel lang gewacht op de rest omdat zij allemaal waren omgevallen.


Na het wachten gingen wij weer als eerste weg, dit keer hebben we heel rustig aangedaan. Vlak bij de C1000 kwam Faith nog even bij ons in de kano en is het laatste stukje meegegaan. Rond 4uur kwamen we aan bij Aquano. Daar hebben wij nog even nagezeten met zijn alleen en sommigen zijn nog even het water in gesprongen. Voor ons was het dit jaar de eerste keer, maar we zouden volgend jaar graag weer mee willen doen! Het was zeker een geslaagde dag waarin we heel veel hebben gelachen, alleen wel een beetje spierpijn de volgende dag.


Wil je de foto's van dit spektakel bekijken, klik dan HIER.


Groetjes Iris :-)

  

Kanoën met de Binnenvree