BSV de Binnenvree
Nieuws en meer
Agenda
verjaardagen
Foto album
verslagen
Ga naar het gastenboek
Lidworden
Contact gegevens
roosters oud papier e.d.
Ons archief
Linken
activiteiten
opgave formulier
Renovatie
verhuur
Stuur een e-mail
Contact gegevens

Lid worden.


Om de twee maanden krijgen alle leden een buurtkrantje waarin u kunt lezen wat er op het programma staat zoals verslagen van de activiteiten die geweest zijn en allerlei andere informatie omtrent de vereniging en ook de buurt zelf.   


Contributie (per jaar):


Wilt u ook lid worden van onze vereniging, neem dan

contact op met onze secretaris, Ginette Kok.

secretariaat@bsvdebinnenvree.nl


  Coevorden:

 

Voor wie lid wil worden van een vereniging, maar dat niet kan vanwege de financiën kan gebruik maken van de Doe-mee-pas.

Deze gratis pas is bedoeld voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en inwoners boven de 65 jaar die afhankelijk zijn van een inkomen rond het sociaal minimum. Echter, slechts 30 procent van de verstrekte passen wordt gebruikt.


Met de Doe-mee-pas kan de doelgroep gratis lid worden van één of meer van de 85 deelnemende sport- of culturele verenigingen.

Afgelopen jaar zijn zo’n 600 Doe-mee-passen verstrekt.

De Buurt en speeltuinvereniging "de Binnenvree" maakt het u mogelijk lid te worden van deze vereniging via de Doe-mee-Pas !!

Doe mee pas!

Ook lid worden?

Mogen wij uw mailadres?


Indien we over uw mailadres zouden beschikken, kunnen we u ook per e-mail berichten over onze activiteiten. U zou bijv. nieuwsbrieven per e-mail kunnen ontvangen.

U kunt uw mailadres doorgeven via de antwoordstrook in ons clubblad, of via het contactformulier op de website. Als we uw e-mail adres hebben kunnen we u ook andere actuele informatie sturen.


Hartelijk dank voor uw medewerking.