BSV de Binnenvree
Nieuws en meer
Agenda
verjaardagen
Foto album
verslagen
Ga naar het gastenboek
Lidworden
Contact gegevens
roosters oud papier e.d.
Ons archief
Linken
activiteiten
opgave formulier
darten
duiken

Verslag Palmpasen 2014

Palmpasen in de Binnenvree

Zondag 13 april hield buurt en speeltuinvereniging De Binnenvree het Palmpasen met een Vossenjacht, eieren zoeken en de palmpasenoptocht.

Veel leden en niet leden vonden de weg naar het clubgebouw en het St. Franciscus alwaar de optocht Haantje op een stokkie begon. De kinderen vanaf 6 jaar mochten s' morgens meedoen. Winnaars van de Vossenjacht werden 1ste .groep 3: Senna S. Luca, Sem, Duncan en Wesley. 2de .groep 5: Shannon, Vera, Jessey en Esmee. 3de . Groep 4: Michelle, Dewi, Damian en Tara. Alle kinderen zijn geslaagd in het vinden van de 9 vossen. Zo hebben ze ook het woord kunnen vormen van de gevonden letters ”Lentebloempje”.

Het gouden ei is gevonden door Duncan Groote (6 t/m 15 jaar) en Ryan Collet (t/m 5 jaar)

43 kinderen liepen mee in de optocht. Een drietal ouderen zaten keurig aan de tafel en onder de muzikale noten van Dynamix liepen de kinderen langs de tafel. Zo werden de stokken gejureerd. De 1ste prijs was voor Nigel Velema, 2de Tara Kampherbeek, 3de Frank Hovenkamp, 4de Jaydey Snippe, 5de Mathijs Kok, 6de Keano Mulder en de 7de prijs was voor Nick Lubberinkhof. Alle kinderen gingen met een chocolade traktatie naar huis.

Klik hier voor meer foto's van de vossenjacht en hier voor de meer foto's van Palmpasen